SPONSORER

Vi ønsker å sende en stor takk til de som ønsket å hjelpe oss å gjennomføre arrangementet. Våre sponsorer har vært til stor hjelp, spesielt økonomisk. Vi ønsker å rekke en spesiell takk til: 


Obos
: OBOS BBL er en medlemsorganisasjon som består av over 415 000 medlemmer. Medlemmene får forvaltet boligene sine på en trygg måte. De er også opptatt av humanitært arbeid og bidrar til positive oppvekstsvilkår for barn og unge. OBOS står for en stor del av støtten til arrangementet og er med på å bidra til en flott aktivitetsdag for de utviklingshemmede. 

Block Watne: Vi setter utrolig stor pris på støtten dere har bidratt med for å gjøre arrangementet best mulig. Block Watne er et datterselskap innenfor OBOS Boligbyggelag. Organisasjonen bygger om lag 1000 nye boliger i året. De arbeider i spesialiserte arbeidslag og bygger hver bolig fra grunnen av, med velprøvde og kostnadseffektive metoder. 

Albjerk bil Lier AS: Albjerk Bil Lier AS er en av landets største merkeforhandler for Volkswagen og Skoda med over 70 års erfaring. De samarbeider med Albjerk Bil Drammen AS der de selger Audi. De arbeider for å gi den beste servicen og kvaliteten til kundene sine. Vi takker dere for støtten til St. Hallvardlekene 2017. Arkel El. Entreprenør: Vi vil gi en stor takk til Arkel for støtten til St. Hallvardlekene. De har vært sponsorer av arrangementet tidligere og har bidratt til et godt gjennomført arrangement. I år har de også bidratt med et fantastisk Røros ullpledd av verdi 1345,-, som vil bli gitt ut som premie under arrangementet. Arkel satser på å være best på markedet innen produktkjennskap og bruk av ny teknologi. De kan bidra med ideer om alt fra lyssetting av rom til avanserte elektriske anlegg på høyt nivå.


Kiwi Norge: Kiwi er en av de yngste lavpriskjedene i landet. De jobber for å holde prisene lavest mulig slik at kundene får mest mulig ut av pengene. Kiwi har bidratt med premier til deltagere og loddsalg som vil bidra til mye glede hos alle deltagere. Tusen takk for deres støtte til St. Hallvardlekene! Vi ser frem til et vel gjennomført arrangement. 

Jonas B. Gundersen: Vi vil gi en stor takk til Jonas B. Gundersen i Drammen for bidrag til sponsorpremie. Jonas B. er en restaurant som holder til på Bragernes Torg i Drammen. De lager spennende mat med solide røtter fra den italienske og amerikanske matkulturen. Restauranten har også et unikt design og musikk som gir en god stemning rundt måltidet. 

Norli: Norli er en bokhandel som garantert har noe enhver person liker. De består av 119 bokhandler som er spredt rundt i hele landet. De har et stort utvalg av bøker innenfor alle kategorier inkludert spill og annet utstyr. I tillegg til dette, har de alltid mange gode tilbud. Vi vil gi en stor takk til Norli Magasinet som sponset oss med en flott premie til loddsalget. Dette vil deltagerne sette stor pris på.

Salong Hage AS: Tusen takk for gavekortet dere ønsket å støtte oss med. Det vil komme godt med til loddsalget som gjennomføres under arrangementet. Salong Hage Bragernes skaper alltid en god atmosfære og tar imot alle med åpne armer. De vil at du skal føle deg fresh! De utfører de fleste tjenestene innen frisørfaget, og forhandler en rekke kvalitetsprodukter til alle hårtyper. Salong Hage har 3 salonger i Drammen.

Fun House Entertainment: Fun House Entertainment har sponset oss med et fantastisk hoppeslott som vil bringe mye glede hos deltagerne under St. Hallvardlekene. Fun House er en aktivitet- og underholdningsleverandør med over 25 års erfaring. De har også en stor og variert utleiepark der du garantert vil finne noe som passer til ethvert arrangement. Vi gleder oss til å la deltagerne teste ut hoppeslottet.

Teko print & kopi AS: Teknisk kopiering ble startet i Drammen på 1950-tallet. Da leverte de tekniske tegninger som byggetegninger til store prosjekter som for eksempel Sykehuset Buskerud og Norges bank. I 2001 skiftet de navn til Teko print & kopiering AS. De har i dag lang erfaring med trykkeri- og grafikk og har 42 forskjellige produkter og varer i systemet sitt. De leverer med høy kvalitet og har også en kort leveringstid. Teko er sertifisert som Miljøfyrtårn og medlem av Grønt Punkt, og dette betyr at du får trykksaker av høy kvalitet som er produsert på en miljøvennlig måte.

Ark bokhandel, avdeling Asker: Ark Bokhandel er Norges største bokhandelkjede. De har 113 bokhandler over hele landet, i tillegg er de tilgjengelig i nettbutikk og app. Ark vil gjøre det enkelt for kjøperne å få tak i bøker i beste kvalitet. Ark står for rask service, rask levering og yter alltid best pris på bøker og andre spennende varer. I år har St.Hallvardlekene fått en sponsorgave av Ark Asker. 

Drammen squashfitness: Drammen squash er Norges nyeste squashsenter med 8 praktfulle og nye baner. Hit kan du ta med venner å forbrenne oppimot 1000kcal i timen eller rett og slett bare ha det kjempe gøy! SQF har sponset oss med Eye-svettebånd til våre utøvere. Tusen takk!

Boys of Europe, Liertoppen: Boys of Europe er en norsk kleskjede som tilbyr gutter og menn moteriktige baseprodukter med en leken touch. De selger klær til jobb, fritid og fest med fokus på casual jeansmote. I deres butikker finner du merker som Henry Choice, Made by Monkeys, Wos Not Wos, Jean Paul, JP52 og Dovre. Kjeden ble opprettet i 1990 og har i dag 55 butikker spredt over hele landet. Vi vil takke for deres støtte til St. hallvardlekene, som er med på å bidra til en flott aktivitetsdag for de utviklingshemmede.

Coop Extra Heggtoppen: Extra er en av de seks kjedekonseptene som ligger under Coop Norge. Coop Norge ble stiftet i 1906 og har i dag 1 150 dagligvarebutikker og har nesten 1,5 millioner medlemmer/medeiere. Coop Norge skal også arbeide for å trygge og skape fellesverdier for Coop i Norge, samt medvirke til at samvirkelagene drives og utvikles til beste for medlemmene. Extra har støttet oss med alle varer til kiosken vår på St. Hallvardlekene 2017. Dette setter vi utrolig stor pris på og det gjør det lettere for oss å arrangere et godt og hyggelig arrangement for arrangører og deltagere.

Lier planteland: Vi vil vi en stor takk til Lier Planteland, de har sponset vårt arrangement med tre fine buketter som går til gjestene vi får på den spesielle dagen vår. Bukettene skal gå til sanitetspersonell, SIF-spillere og Lier kommune. Lier Planteland startet opp sin virksomhet på Husebysletta i april 2009, de selger sine blomster rett fra gartneriet. Som en lokal bedrift vil vi takke dem for at de bidrar til St.Hallvardlekene med de fine bukettene.

Takkehilsen til forskjellige butikker på Liertoppen:

G-sport, Cubus, Bull fighter, Torshov, Apotek 1, Kicks, Tilini, Eurosko, Tilbords, Norli, Nikita, Princess, B. Young, Kitchen og Sams Menswear. Disse butikkene har vært med å hjelpe til med forskjellige sponsorgaver til loddsalget vi skal ha under arrangementet. Deltagerne har i år sjanse til å vinne mange fantastiske premier som de kan ha god bruk for i hverdagslivet. Takk til de forskjellige butikkjedene på Liertoppen kjøpesenter, vi setter stor pris på bidraget.